Open Hours: Luni – Vineri 7:00 – 21:00. Sâmbătă 8:00 – 16:00.
0745034451
Close

Copertă Standard

Coperta Standard

40,00 lei160,00 lei

Legare cu balacron, un material clasic

SKU: COP1-2 Categorie:

Descriere

Coperta Standard este realizată din carton (cu grosime de 2mm) îmbracat cu balacron (denumit și „pânză de legătorie”)
Legarea este realizată la alegere cu șină metalică (sistem „bind”) sau șurub. Ambele metode de legare permit redeschiderea lucrării pentru eventuale modificări, acest serviciu fiind gratuit
Volum maxim: 300 coli A4 (80 gr/mp) pentru legarea cu șină și 500 coli A4 (80 gr/mp) pentru legarea cu șurub
Observații:

  • Suportăm scrierea cu diacritice
  • Nu se percepe suprataxă pentru lucrări în limbi străine (aplicabil doar la comenzile plasate online pentru care clientul încarcă fișier .doc, .docx sau .pdf)
  • Nu se percepe suprataxă pentru rânduri suplimentare (aplicabil doar la comenzile plasate online pentru care clientul încarcă fișier .doc, .docx sau .pdf)
  • Sigla universității și colțarele metalice (4 bucăți) sunt opționale fiind taxate suplimentar cu 5 lei (calculatorul de preț de mai sus reflectă aceaste opțiuni)
  • Termenele de livrare 4h, 1h, 15min se aplică comenzilor cu ridicare din sediile Sector 6 (Gorjului) și Sector 1 (Gara de Nord) și se supun programului de lucru (7:00 – 21:00)
  • Termenele de livrare 72h, 48h, 24h exclud zilele de Sâmbătă și Duminică

 

Template copertă

Download

Pentru a vă ușura munca, vă punem la dispoziție un model (template) general al conținutului coperții pe care îl puteți downloada și edita cu conținut propriu. Acest fișier completat cu datele coperții dumneavoastră va fi necesar la plasarea comenzii. Pentru a descărca modelul de copertă apăsați pe butonul de Download de mai sus.